Meni
Posebna regulacija prometa zbog dolaska strane delegacije

Posebna regulacija prometa zbog dolaska strane delegacije

Obavještavamo građane da je zbog posjete delegacije Narodne Republike Kine na snazi posebna regulacija prometa kako slijedi:
 
- u Pierottievoj ulici, u Ulici Izidora Kršnjavoga od Kačićeve ulice do Savske ceste, na Savskoj cesti od Vodnikove ulice do Ulice I. Kršnjavoga, u Vodnikovoj ulici od Runjaninove ulice do Savske ceste, kao i na Rooseveltovom trgu u utorak 9. travnja 2019. od 06:00 sati do srijede 10. travnja 2019. do 17:00 sati vrijedit će posebna regulacija prometa koja uključuje potpunu zabranu zaustavljanja i parkiranja za sva vozila.
- na području cijelog Gornjeg grada omeđenog od raskrižja Mesnička/Streljačka do Ilirskog trga u utorak 9. travnja 2019. od 20:00 sati do srijede 10. travnja 2019. do 12:30 sati vrijedit će posebna regulacija prometa koja uključuje potpunu zabranu prometa motornih vozila te zabranu zaustavljanja i parkiranja.
 
Molimo Vas da svoje vozilo ne parkirate na navedenim lokacijama u navedenom vremenskom razdoblju te Vam se unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji.