Meni
Javne garaže

Javne garaže

Javnim garažama do kvalitetnije regulacije prometa u mirovanju
Javne garaže podružnice Zagrebparking

Izgradnjom javnih garaža nastoji se postići kvalitetnija regulacija prometa u mirovanju i odgovarajuća protočnost prometa. Izgradnjom i opremanjem javnih garaža u gradu Zagrebu započelo se početkom 1990-tih godina. Podružnica Zagrebparking trenutno upravlja s deset javnih garaža. Ukupni kapacitet javnih garaža iznosi 3. 327 parkirališnih mjesta. 

Garaža Tuškanac je 2009. godine nagrađena od strane "Europske parkirališne udruge" na natječaju za najljepšu novoizgrađenu garažu u 2008. godini.

Cijene i uvjeti koji vrijede za sve javne garaže (osim za Jelkovec 2)

Vrijednosne kartice
 
VRIJEDNOST CIJENA
100,00 kn   90,00 kn
200,00 kn 180,00 kn
500,00 kn  450,00 kn

Mjesečne pretplatne kartice
Za 5 kupljenih mjesečnih garažnih karata s istim vremenom valjanosti, moguće je ostvariti popust na način da se plaća cijena za 4 pojedinačne karte.

Dnevna i tjedna karta
Dnevna i tjedna karta mogu se kupiti u naplatnoj prostoriji garaže u kojoj će se koristiti. U slučaju ulaska vozilom kartu je potrebno zatražiti najkasnije 10 minuta od početka korištenja garaže uz predočenje magnetne kartice za satno parkiranje.
 
Hibridna i električna vozila
Naknade za parkiranje hibridnih i električnih vozila u svim garažama, osim za satne-dnevne, satne-noćne i vrijednosne karte od 16.08.2014. godine, umanjuju se za 50%.

Napomena korisnicima pretplatnih parkirališnih karata
Prodajom pretplatne parkirališne karte Zagrebački holding d.o.o., podružnica Zagrebparking NE GARANTIRA dostupnost parkirališnog mjesta u svakom trenutku, već ista ovisi o raspoloživosti parkirališnog kapaciteta.