Meni
Udomimo „Zagrebačke njuške“

Udomimo „Zagrebačke njuške“

Podružnica Zagrebparking 30. siječnja 2015. godine promovirat će ustanovu Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec i njihov kalendar „Zagrebačke njuške“. Događaj je organiziran u JG Langov trg s početkom u 11.00 sati.

Podružnica Zagrebparking u sklopu svoje politike društveno odgovornog poslovanja potiče i pruža podršku aktivnostima udruga, ustanova i pojedinaca koji se bave humanitarnim radom, ustupajući vlastiti informativni pano u JG Langov trg.

U kalendaru „Zagrebačke njuške“ nalaze se fotografije napuštenih pasa upravo na onim lokacijama na kojima su i pronađeni. Sav prihod od prodaje kalendara namijenjen je programu edukacije skloništa u Dumovcu. Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec želi potaknuti građane na razmišljanje da svoje ljubimce ne ostavljaju nezbrinute na ulici, u čemu ih podružnica Zagrebparking svesrdno podržava.

Na kratkoj prezentaciji pod nazivom „Udomimo Zagrebačke njuške“ bit će predstavljena i jedina dva psa s navedenog kalendara koja do sada nisu udomljena, Rex i Mango. Detalji o psima mogu se pronaći na internet stranici skloništa.
http://www.azilzagreb.com/skloniste-dumovec-detalji-zivotinje-1074
http://www.azilzagreb.com/skloniste-dumovec-detalji-zivotinje-2506