Meni
Radnicima podružnice Zagrebparking dodijeljena Nagrada Grada Zagreba

Radnicima podružnice Zagrebparking dodijeljena Nagrada Grada Zagreba

Povodom Dana grada Zagreba, 31. svibnja, u nazočnosti brojnih visokih uzvanika, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održana je svečana dodjela Nagrade Grada Zagreba istaknutim pojedincima, udrugama, ustanovama i udruženjima.

Među laureatima kojima je dodijeljeno ovo vrijedno priznanje su i radnici podružnice Zagrebparking.

Za proaktivno djelovanje od početka pojave bolesti COVID-19 te iznimnu sposobnost u brzoj organizaciji posla, priznanje je dodijeljeno Branku Frančeviću, referentu zaštite na radu u podružnici Zagrebparking i čelniku Tima za koordinaciju provedbe odluka u hitnim situacijama na razini podružnice Zagrebparking.

Priznanje je također dodijeljeno i Službi za premještanje i blokiranje vozila, čiji su radnici  nakon potresa bili na raspolaganju građanima grada Zagreba, besplatno premještajući njihova vozila oštećena u potresu na lokaciju po njihovom odabiru. Premješteno je više od 230 u potresu oštećenih vozila građana. Radnici su svoja zaduženja obavljali stručno i savjesno, uvijek izlazeći u susret građanima, ali i službama koje su sudjelovale u sanaciji na čiji poziv su također premještali oštećena vozila (MUP, MORH, Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, itd.)

Nagrade dobitnicima uručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Posebnu čestitku laureatima uputila je i predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban zahvalivši pri tom svim zaposlenicima Zagrebačkog holdinga na iznimnom trudu i doprinosu tijekom trajanja epidemije i sanacije od potresa u gradu Zagrebu.


Davor Bandov, voditelj Odjela za premještanje i blokiranje vozila i Branko Frančević, čelnik Tima za koordinaciju provedbe odluka u hitnim situacijama na razini podružnice Zagrebparking s voditeljicom podružnice Zagrebparking, mr.sc. Anom Preost

Objavljeno 01.06.2020.