Meni
Otvorena izložba fotografija „Vukovi s Tuškanca“

Otvorena izložba fotografija „Vukovi s Tuškanca“

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Zagrebparking i KK Cibona otvorili su 16. rujna 2019. godine izložbu fotografija pod nazivom „Vukovi s Tuškanca“. Izložba je postavljena u prostoru javne garaže Tuškanac, Tuškanac 1b.  

Osnovna koncepcija izložbe bazira se na fotografijama snimljenim na lokaciji Tuškanac, gdje se nalazilo prvo igralište tadašnjeg KK Lokomotiva, koji je kasnije preimenovan u KK Cibona. Sama izložba sadrži i mnoštvo drugih značajnih fotografija iz povijesti ovog trofejnog košarkaškog kluba te se na fotografijama (ukupno 54 fotografije) mogu pronaći brojne legende slavnog kluba poput Dražena Petrovića, Krešimira Čosića, Nikole Plećaša i drugih slavnih košarkaša.

Izložba fotografija postavljena je u stubištu javne garaže, dajući time dodatnu atrakciju ovoj  garaži, koja je 2008. godine od strane Europske parking udruge proglašena za najljepšu novoizgrađenu garažu u Europi.
 
Uz gradonačelnika Grada Zagreba g. Milana Bandića i njegove suradnike, u ime organizatora otvaranju izložbe prisustvovali su direktor košarkaškog kluba Domagoj Čavlović, voditeljica podružnice Zagrebparking gđa. Ana Preost i članica uprave  Zagrebačkog holdinga gđa. Marica Dusper. Uz igrače i upravu košarkaškog kluba događaju su bili nazočni i legendarni košarkaši Mihovil Nakić i Sven Ušić te Mirko Novosel, Biserka Petrović, Ljerka Ćosić i Ana Ćosić.  


Više o otvaranju izložbe može se pronaći na cibona.com.