Meni
Obavijest korisnicima javnih parkirališta

Obavijest korisnicima javnih parkirališta

Obavještavamo korisnike da Podružnica Zagrebparking od petka, 11. rujna 2020.god., uvodi u sustav kontrole i naplate izvanulično parkiralište s južne strane Teniskog centra Maksimir uz sjevernu stranu Ulice XI. Ravnice, sukladno Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža (Službeni glasnik Grada Zagreba broj 21 od 3. rujna 2020.).
Parkiralište će biti dio IV.1 zone (narančaste).
 
Također, sukladno navedenom Pravilniku, Ulica Ive Mallina uvrštava se u I. zonu, a ulice Gupčeva zvijezda, Mala ulica, Antuna Vrančića, Ivana Belostenca, Ivana Znike i Mije Sinkovića koje su trenutno uvrštene u II. 1 zonu, postaju dio I. zone.
 
Korisnicima iz navedenih ulica koji trenutno imaju važeću povlaštenu parkirališnu kartu za II. zonu, karte će automatizmom važiti i za I. zonu do datuma njihovog važenja.
 
Podsjećamo da se parkirališne karte mogu kupiti na parkirališnim automatima, slanjem SMS-a (m-parking), na blagajni Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41, na blagajni podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III, putem web portala www.zagrebparking.hr ili mobilne aplikacije ZgPark te kupnjom Elektroničke parkirališne karte na kioscima Tiska i iNovina.