Meni
Nadogradnja parkirališnih aparata

Nadogradnja parkirališnih aparata

Kako bi svojim korisnicima osigurali brzo i efikasno korištenje usluge parkiranja, digitalizirali smo svoje poslovanje te time omogućili raznovrsne mogućnosti plaćanja parkirališnih karata. To su:
U sklopu digitalizacije poslovanja, javna parkirališta opremili smo modernim parkirališnim aparatima koji omogućuju kupnju svih vrsta parkirališnih karata, uz odabir više vrsta plaćanja, od kovanica do debitnih i kreditnih kartica, s prikazom na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

Na svim novijim parkirališnim aparatima podružnice Zagrebparking trenutno je moguće kupiti parkirališnu kartu, no oni stariji aparati su u fazi tehničke prilagodbe. 

Na aparatima koji su u fazi tehničke prilagodbe nalazi se obavijest ispisana na zaslonu 'Nema prodaje' te obavijest na kojoj su ispisani svi ostali već spomenuti načini na koje korisnici mogu kupiti parkirališnu kartu.

Na aparatu se nalazi i individualizirna obavijest o najbližoj lokaciji kioska Tiska ili iNovina ili pak drugog parkirališnog aparata na kojem je moguće kupiti parkirališnu kartu.


   Primjer obavijesti koje se nalaze na starijim parkirališnim aparatima

Zbog brojnih izazova u poslovanju koje nam je donijela protekla 2020. godina obilježena epidemijom koronavirusa, podružnica Zagrebparking nažalost nije mogla utjecati na brzinu odvijanja svih postupaka potrebnih za izvršenje nadogradnje, no svakako će se potruditi da se nadogradnja izvrši u najkraćem mogućem roku. 

Po završetku tehničke nadogradnje, mogućnost kupnje parkirališnih karata putem parkirališnih aparata opet će biti dostupna korisnicima, a do tada se unaprijed zahvaljujemo svim našim korisnicima na strpljenju i razumijevanju.