POSEBNA REGULACIJA PROMETA ZBOG DOLASKA STRANE DELEGACIJE

 

Obavještavamo građane da je zbog posjete delegacije Narodne Republike Kine na snazi posebna regulacija prometa kako slijedi:
 
-       u Pierottievoj ulici, u Ulici Izidora Kršnjavoga od Kačićeve ulice do Savske ceste, na Savskoj cesti od Vodnikove ulice do Ulice I. Kršnjavoga, u Vodnikovoj ulici od Runjaninove ulice do Savske ceste, kao i na Rooseveltovom trgu u utorak 9. travnja 2019. od 06:00 sati do srijede 10. travnja 2019. do 17:00 sati vrijedit će posebna regulacija prometa koja uključuje potpunu zabranu zaustavljanja i parkiranja za sva vozila.
-       na području cijelog Gornjeg grada omeđenog od raskrižja Mesnička/Streljačka do Ilirskog trga u utorak 9. travnja 2019. od 20:00 sati do srijede 10. travnja 2019. do 12:30 sati vrijedit će posebna regulacija prometa koja uključuje potpunu zabranu prometa motornih vozila te zabranu zaustavljanja i parkiranja.
 
Molimo Vas da svoje vozilo ne parkirate na navedenim lokacijama u navedenom vremenskom razdoblju te Vam se unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji.