Zagrebački Holding Hrvatski English
Mapa webaKontakti
Zagrebparking

Obavijest korisnicima javnih parkirališta

Podružnica Zagrebparking od utorka, 13. prosinca 2016. godine uvodi u sustav kontrole i naplate parkiralište s južne strane Maksimirske ceste od ulice Svetice do Stadiona Maksimir, parkiralište sa sjeverne i istočne strane Sportsko-rekreacijskog centra Svetice, izvanulično parkiralište sjeverozapadno od terminala Borongaj omeđeno Ulicom Divka Budaka na jugozapadnoj strani i prometnim vježbalištem za obuku vozača na istočnoj strani. Javna parkirališta organizirana su u IV.2 zonu (narančasta).

Cijena mjesečne parkirališne karte za IV.2 zonu, za korisnike iznosi 200,00 kn, a može se kupiti na blagajni Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41., na blagajni podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III ili putem web portala www.zagrebparking.hr.

Korisnici koji žele kupiti parkirališnu kartu u iznosu od 10 kn za parkiranje od 7:00 do 20:00 sati, mogu to učiniti putem mobilnog telefona na SMS broj 700104, putem parkirališnih automata ili kupnjom elektroničke parkirališne karte na kioscima Tiska i iNovina.


Također uvode se u sustav kontrole i naplate sljedeće ulice: Hitrecova, Krešićeva (od Hitrecove do Branimirove). Javna parkirališta organizirana su u III. zonu (zelena). 
 
Cijena mjesečne povlaštene parkirališne karte za III. zonu, za korisnike koji zadovoljavaju propisane uvjete,  iznosi 25,00 kn, a može se kupiti na blagajni Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41., na blagajni podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III ili putem web portala www.zagrebparking.hr.

Korisnici koji žele kupiti satnu ili višesatnu parkirališnu kartu, mogu to učiniti putem mobilnog telefona na SMS broj 700103, putem parkirališnih automata ili kupnjom elektroničke parkirališne karte na kioscima Tiska i iNovina


Više informacija potražite na internet stranici podružnice www.zagrebparking.hr  ili na info telefon 01 6421 770.