Meni
Korisnici prepoznali pogodnosti kupnje

Korisnici prepoznali pogodnosti kupnje "komercijalne" parkirališne karte

Podružnica Zagrebparking u ponudi svojih usluga korisnicima nudi kupnju tjedne, mjesečne i godišnje "komercijalne" parkirališne karte.
Za kupnju predmetnih parkirališnih karata ne postoje nikakvi posebni uvjeti, kao prebivalište ili boravište, već su iste dostupne svim zainteresiranim korisnicima na prodajnim mjestima Tiska i iNovina, blagajnama podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III, te u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara br. 41.

Uvođenjem elektroničke parkirališne karte kao nove i moderne usluge podružnice Zagrebparking, znatno je olakšana dostupnost i samo korištenje iste, budući da je korisnici nisu dužni isticati ispod vjetrobranskog stakla, a prodajna mjesta dostupna su u svim zonama parkiranja.
Mogućnost kupnje na prodajnim mjestima Tiska i iNovina, prodaju "komercijalne" parkirališne karte povećala je za više od 200 %.

Građani su prepoznali pogodnosti kupnje "komercijalne" parkirališne karte, te sve češćim korištenjem iste, parkiranje u samom centru Zagreba, kao i ostalim zonama parkiranja postaje dostupno svim građanima po izuzetnom povoljnim cijenama.