Zagrebački Holding Hrvatski English
Mapa webaKontakti
Zagrebparking

Zagrebparking otvorio novo parkiralište nadomak centru Grada

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Zagrebparking otvorila je danas novo parkiralište unutar kompleksa „Gredelj“, ulaz je iz Strojarske ulice. Parkiralište je kapaciteta 500 mjesta a radi se o brownfield investiciji, pri čemu je zapuštena površina osposobljena kao javnoparkirališna. 

Osim kolnog ulaza iz Strojarske ulice građanima je dostupan i dodatni ulaz za pješake koji se nalazi bliže Autobusnom kolodvoru. Na parkiralištu „Gredelj“ postavljeni su i stalci za 32 mjesta za parkiranje biciklom. Biciklisti će na ovoj lokaciji moći parkirati besplatno.  

Parkiralište „Gredelj“ dio je IV.2 zone u kojoj cijena za cijeli dan parkiranja iznosi 10 kuna, dok je cijena mjesečne komercijalne karte 200 kn. Korisnici parkiranje mogu platiti putem nove mobilne aplikacije ZgPark, SMS porukom, na parkirališnom automatu i na obližnjim kioscima iNovina. Mjesečna komercijalna karta može se kupiti i putem ePK portala podružnice Zagrebparking. Vrijeme parkiranja radnim danom i subotom je od 7 do 20 sati. 

Naplata i kontrola parkiranja započet će od ponedjeljka 9. srpnja 2018. tako da pozivamo građane da novo parkiralište do tada isprobaju bez plaćanja naknade.