Zagrebački Holding Hrvatski English
Mapa webaKontakti
Zagrebparking

Velika izložba Zagrebačkog holdinga u Noći muzeja 2018.

Kakve veze imaju baloni sa Zagrebačkim holdingom, što povezuje Snješka Cerina i Tomislava Mlinarića sa Čistoćom, koja je uloga Vodoopskrbe i odvodnje u razvoju stolnog tenisa u Zagrebu, kako su zetovci osnovali Dinamo?

Ove i brojne druge zanimljivosti predstavit će ove godine Zagrebački holding u Noći muzeja, koja se na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 7 i 7A) održava 26. siječnja 2018. od 18 sati sve do iza ponoći.
 
Na manifestaciji će biti predstavljena povijest Holdingovih podružnica kroz sportske aktivnosti. Posjetitelji će se moći okušati u mačevanju, streljaštvu, dizanju utega, stolnom tenisu, šahu, kineskom boksu i taekwondou te ultimate frizbiju i disc golfu, a moći će odvoziti i mini auto rally. Od poznatijih imena najavljujemo Dragutina Šurbeka, Gordana Kožulja, Andriju Žižića, Juraja Šebalja, Sašu Špirelju, Ratka Štritofa i druge.
 
Prijavite se za holdingovu sportijadu i osvojite vrijedne nagrade. O sportskom natjecanju za posjetitelje kao i o ostalim sadržajima pročitajte više ovdje.