Zagrebački Holding Hrvatski English
Mapa webaKontakti
Zagrebparking

Obavijest korisnicima javnih parkirališta

Sukladno Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža (Službeni glasnik Grada Zagreba 2/17.) od utorka 28. veljače 2017. godine
parkiralište sa sjeverne i istočne strane Sportsko-rekreacijskog centra Svetice iz zone IV.2. prelazi u III. parkirališnu zonu (zelena).
 
Cijena mjesečne povlaštene parkirališne karte za III. zonu, za korisnike koji zadovoljavaju propisane uvjete, iznosi 25,00 kn, a može se kupiti na blagajni Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41, na blagajni podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III ili putem web portala www.zagrebparking.hr. Korisnici koji žele kupiti satnu ili višesatnu parkirališnu kartu u iznosu od 1,50 kn/sat, mogu to učiniti slanjem SMS poruke na broj 700103, putem parkirališnih automata ili kupnjom elektroničke parkirališne karte na kioscima Tiska i iNovina.
 
Također se uvodi kontrola i naplata parkiranja u Ulicama Zvonimira Rogoza i Vladimira Ruždjaka (istočna strana od Lastovske do ulice Prisavlje).
Javna parkirališta bit će dio II. zone (žuta).
 
Cijena mjesečne povlaštene parkirališne karte za II. zonu, za korisnike koji zadovoljavaju propisane uvjete, iznosi 40,00 kn, a može se kupiti na blagajni Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41, na blagajni podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III ili putem web portala www.zagrebparking.hr. Korisnici koji žele kupiti satnu ili višesatnu parkirališnu kartu u iznosu od 3,00 kn/sat, mogu to učiniti slanjem SMS poruke na broj 700102, putem parkirališnih automata ili kupnjom elektroničke parkirališne karte na kioscima Tiska i iNovina.