Zagrebački Holding Hrvatski English
Mapa webaKontakti
Zagrebparking

Garaža Jelkovec odličan je potez

O novootvorenoj garaži u svojem naselju stanari Novog Jelkovca izjašnjavaju se pozitivno. Javna garaža Jelkovec 1 otvorena je 1. kolovoza 2016. godine a kapacitet joj je 205 parkirališnih mjesta. Cijena mjesečne karte za korisnike iznosi svega 40,00 kn.
 
Razgovarali smo s predstavnikom stanara gospodinom Darkom Matićem koji smatra kako je napravljen odličan potez. „To je prava stvar za nas stanare koji smo prije često morali kružiti s autom po cijelom kvartu. Nije bilo dovoljno parkirališta.“ - potužio se gospodin Darko.
 
„Davnih dana razgovarao sam s ljudima u Gradu i kažem vam da je ovo trebalo biti napravljeno već i ranije.“ -  rekao je gospodin Matić i dodao: „S vremenom će po mojoj procjeni cijela garaža biti puna. Cijena je ok, samo da ne bude veća.“  Gospodin Darko Matić napominje kako njegovo mišljenje dijele i brojni drugi stanari.
 
Da je zaista riječ o dobrom potezu i znatnom interesu dokaz je i dosadašnja kupnja karata. Već u prvom tjednu korištenja prodane su 102 pretplatne mjesečne parkirališne karte. S obzirom na doba godišnjih odmora vjerujemo kako će se kupnja karata za ovu garažu s vremenom i značajno povećati.